Ondernemen

De commissie ondernemen, bestaande uit Alie van Lenten (voorzitter), Marretje Romkes, Diana Romkes, Yaron van der Horst, Jeline Ras, Riekelt Post en Jan Verhoeff, is een essentiële kracht achter de zakelijke ondersteuning en ontwikkeling van haar leden. Deze toegewijde commissie richt zich op een reeks cruciale aspecten van ondernemen, waaronder Arbo, CAO, verzekeringen, pensioenen en de participatiewet.

Met een scherp oog voor de behoeften van ondernemers, zorgt de commissie voor deskundig advies en ondersteuning op het gebied van arbeidsomstandigheden, arbeidsvoorwaarden en regelgeving. Ze bieden waardevolle begeleiding bij het begrijpen en toepassen van CAO’s, het beheren van verzekeringen en pensioenen, en het navigeren door de complexe wereld van de participatiewet.

Een opmerkelijk initiatief van de commissie is het project ‘JOU BKU,’ speciaal ontworpen voor jonge Urker ondernemers. Dit project biedt een platform voor groei, samenwerking en het delen van kennis, wat jonge ondernemers helpt om hun ondernemerschap te ontwikkelen en te gedijen.

De commissie ondernemen blijft toegewijd aan het ondersteunen en versterken van de ondernemersgemeenschap binnen de BKU. Hun inspanningen dragen bij aan de veerkracht en groei van de Urker ondernemers en dragen bij aan een bloeiende zakelijke omgeving.

BKU commissie Ondernemen:
Voorzitter: Alie van Lenten
Leden: Marretje Romkes, Diana Romkes-van Veen, Yaron van der Horst, Jeline Ras, Riekelt Post, Jan Verhoeff
› Arbo
› Basiszorgverzekering
› Pensioen
› WIA
› CAO
› Participatiewet
› Politieke ontwikkelingen volgen
› Jong Ondernemen Urk (JOU BKU)