Visindustrie

Visco

Visco Visgroothandel is gespecialiseerd in het aanleveren en verwerken van verse vis tot gebruiksklare producten in de keuken. Een totaalleverancier gespecialiseerd in sushi.

Bekijk website…Visco

SeafoodChoice

Seafoodchoice is een traditioneel visbedrijf dat gespecialiseerd is in Noorse en Ijslandse zalm. Wij zijn de schakel tussen Noorse groothandelaren en wereldwijde bedrijven die zalmproducten gebruiken.  

Bekijk website…SeafoodChoice

FishCon Urk

FishCon is een handelskantoor met jarenlange ervaring en een passie voor het vak. Wij hebben directe connecties op de markt en kunnen daardoor snel en efficiënt diverse soorten vis leveren!

Bekijk website…FishCon Urk

Crusta Oceans

Crusta Oceans is totaalleverancier van schaal- en schelpdieren. Verser dan vers is levend. Schaal- en schelpdieren van topkwaliteit in de juiste seizoenen vanuit ons eigen zoutwatersysteem geleverd.

Bekijk website…Crusta Oceans

Fiskano

Fiskano is al meer dan dertig jaar een toonaangevend handelskantoor in de visindustrie. Fiskano haalt zijn visproducten direct bij de bron en kent de trends op de markt als geen ander!

Bekijk website…Fiskano

Schmidt Zeevis

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam bestaat al meer dan 100 jaar en is een begrip in culinair Nederland. Daarom rijden wij met maar liefst twintig gekoelde vrachtwagens door het hele land.

Bekijk website…Schmidt Zeevis