De huidige commerciële teststraat op Foksdiep 11 op Urk is vanaf deze week overgenomen door de organisatie van Sneltestuitslag.nl, die ook al vestigingen heeft in onder andere Bant en Zeewolde. Ondernemers en particulieren kunnen van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur terecht op dit adres voor een GRATIS sneltest. De testlocatie biedt naast de sneltesten, ook PCR-testen inclusief reisverklaring aan. De testen die gebruikt worden zijn CE-gemarkeerd en gevalideerd voor het testen op COVID-19.

De overheid heeft een subsidie beschikbaar gesteld, om werkgevers de mogelijkheid te bieden hun medewerkers te laten testen. Hierdoor is het mogelijk om medewerkers GRATIS te testen. Bedrijven kunnen bij interesse contact opnemen met de organisatie zodat het in samenwerking met Schol Arbodienst in werking gesteld kan worden. Hierdoor wordt de veiligheid binnen uw bedrijf vergroot en wordt uitval door ziekte en quarantaine verminderd.

De organisatie verzorgt ook sneltesten voor diverse scholen en overheidsinstellingen. De Inspectie Gezondheidszorg is zeer te spreken over de geleverde kwaliteit, veiligheid en werkprocessen. Daarnaast wordt er gewerkt met een beveiligd systeem waarbij persoonsgegevens binnen 24 uur automatisch worden verwijderd.

Bedrijven en particulieren kunnen makkelijk een afspraak maken via www.sneltestuitslag.nl. Daarnaast is het voor bedrijven mogelijk om vouchercodes af te nemen voor medewerkers. Het preventief testen van medewerkers zorgt voor een veilige werkvloer en verkleint de kans dat Covid-19 uw bedrijf stil legt.