Werk jij in de IJsselmeervisserij? Dan heb je misschien recht op een tegoedbon (financiële tegemoetkoming) voor het volgen van een cursus of opleiding bij het volwassenenonderwijs van ROC Friese Poort.

De tegoedbon is bedoeld voor scholing dat aansluit op (toekomstig) werk in de maritieme sector. Denk aan opleidingen of cursussen op kennis en vaardigheden op peil te houden of te brengen, benodigde certificaten of een opleiding voor beroepen waar de maritieme sector behoefte aan heeft.

Kom jij in aanmerking?

Ben je mbo-geschoold én woon je in de gemeente Urk of Noordoostpolder? Of ben je werkzaam bij een bedrijf in het Maritiem Cluster op Urk? Dan kom je misschien wel in aanmerking voor de tegoedbon.

Je leest op www.rocfriesepoort.nl/subsidie-maritiem  alles over deze subsidie. Je vindt hier ook een overzicht van onze opleidingen en cursussen die in aanmerking komen voor de subsidie.

Contact opnemen

Heb je vragen over deze subsidie of het scholingsaanbod? Of ben je als werkgever benieuwd naar het ontwikkelen van trajecten op maat? Neem dan contact op met Pieter Leen Bos via 06 34 33 94 30 of plbos@rocfriesepoort.nl.