Heeft u binnen enkele jaren te maken met opvolging in uw familiebedrijf? En wilt u uw bedrijf zo goed mogelijk overdragen aan de volgende generatie? Dan is de masterclass “Opvolging in familiebedrijven” misschien iets voor u. Want opvolging in een familiebedrijf is vaak één van de meest cruciale veranderingen in een bedrijf die tijd en energie vragen. De masterclass bestaat uit vijf bijeenkomsten en de ervaren docenten van Saxion Hogeschool zullen de masterclass verzorgen. Naast de masterclass is er ruimte voor persoonlijke coaching.

Doel van de masterclass  is om opvolgers en overdragers in het familiebedrijf beter voor te bereiden op een succesvolle overname. Voor de toekomst heeft u een groeistrategie voor ogen en u weet welke stappen u daarvoor gaat zetten. Door investering in dit programma heeft u en uw opvolger een helder beeld van de toekomst en is de basis gelegd voor een opvolgingsplan.

Informatie over het programma, data en investering kunt u terugvinden op de website www.opvolgingfamiliebedrijven.nl. Geïnteresseerd of wilt u weten of deze masterclass iets voor u is? Neem dan contact op met Willemien van Putten via 06 53803350 of info@opvolgingfamiliebedrijven.nl

Dit najaar start de masterclass “Opvolging in familiebedrijven” voor het eerst in Flevoland, namelijk in Emmeloord (locatie Hotel Van der Valk). De masterclass “Opvolging in familiebedrijven” is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de provincie Flevoland.