De Flevopenningen 2019 worden op 12 april a.s. bij de Duits Nederlandse Windtunnel (DNW) in Marknesse uitgereikt. Dat zal gebeuren tijdens de 15e editie van het Flevopenningen Galadiner. De gemeente Noordoostpolder is de gastheer. Vanaf Urk zijn Sea Fresh (Toponderneming) en Isoniq (Participatie penning) genomineerd voor deze prestigieuze prijzen.

Kaartverkoop gestart
Vanaf maandag 4 maart is de kaartverkoop online gegaan. Ook dit jaar verwachten wij weer ruim 500 gasten en net als in voorgaande jaren: OP=OP!
Tot en met vrijdag 22 maart a.s. kosten de entreekaarten € 125,00 excl. BTW per stuk en vanaf die datum is de prijs € 150,00 excl. BTW.

Een eigen tafel voor 8-12 personen reserveren? Neemt u dan contact op met het Projectbureau Flevopenningen: info@flevopenningen.nl.

Speciaal middagprogramma gemeente Noordoostpolder
Uniek dit jaar is dat de gemeente Noordoostpolder een inhoudelijk middagprogramma organiseert, voorafgaand aan het Flevopenningen Galadiner. Een exclusieve boottocht op de driemaster ‘De Stedenmaeght’ brengt deelnemers langs een aantal interessante locaties op het nieuwe én oude land. Ondertussen genieten deelnemers van een interessant programma, zoals een lezing van Adriaan Beukers (Prof. Ir. Emeritus Design and Production of Composite). Het thema is: ‘Innovatie: een reis van droom naar daad.

Hoe maak je een innovatie waar? Welke instrumenten helpen daarbij? Wat hebben we in Flevoland al in huis om van droom naar daad te komen? De focus ligt op technologie, vooral in de sectoren metaal, composiet, ICT en landbouwmechanisatie.

Het exclusieve programma start om 12.00 uur bij de locatie Duits-Nederlandse Windtunnels in Marknesse. Om 15.30 uur meert ‘De Stedemaegth’ aan in Vollenhove. Daar wordt het programma in stijl afgesloten met een bijzondere rondleiding bij Royal Huisman, bouwer van superjachten. Zij hebben als bedrijfsmotto: ‘If you can dream it, we can build it’.

Om 17.00 uur is de aankomst bij DNW, waar voor 20 belangstellenden nog de gelegenheid is om de windtunnel te bezoeken.
Ook kan de tijd tot het diner gebruikt worden om op te frissen of uw partner op te halen.

Het middagprogramma biedt ruimte aan maximaal 100 deelnemers. De extra kosten hiervoor bedragen € 50,-, inclusief lunch. Wilt u mee aan boord? Dan kunt u dat aangeven op het aanmeldformulier voor het Flevopenningen Galadiner, op www.flevopenningen.nl