Digilab Flevoland is een plek waar studenten en ondernemers samen experimenteren met online marketing, automatisering en data-analyse. Digilab Flevoland is er voor ondernemers die nog nooit iets met deze onderwerpen hebben gedaan, maar ook voor ondernemers die zelf al hebben geëxperimenteerd met deze thema’s.

Digilab Flevoland helpt je om aan de slag te gaan met digitalisering in je bedrijf. Het doel is om je bedrijf hierdoor een stukje beter, sneller én slimmer te maken! De studenten van digilab Flevoland zijn geen medewerkers van een commercieel bedrijf, dus dat betekent wel dat er altijd een leercomponent in de opdracht zit.

Deelname aan digilab Flevoland is gratis We vragen van ondernemers een inzet in tijd (±1 uur/week) Ondernemers hoeven de studenten niet te begeleiden bij de digitalisering zelf. Wel vragen we ondernemers hun kennis over hun eigen bedrijf te delen met de studenten!

Digilab Flevoland heeft het hele jaar door plek voor ondernemers. Het startmoment en de duur van deelname aan het Digilab worden in overleg met jou afgestemd.

Als je je aanmeldt word je gebeld voor een vrijblijvende intake, dit duurt ongeveer een half uur. We vragen waar Digilab je bij kan helpen en we geven informatie over wat deelname aan het lab inhoudt. Als je meedoet gaan wij op zoek naar een of meerdere studenten die je bij jouw vraag kunnen helpen. Hebben we een match dan belt iemand van digilab Flevoland om de details, zoals de startdatum met jou te bespreken. Op het samen afgesproken moment gaan jullie aan de slag! Er is altijd iemand van Digilab Flevoland beschikbaar aan wie je vragen kunt stellen.

Contact
Wil je: Meer informatie over digilab Flevoland, checken bij ons of digilab Flevoland iets voor jou is of je aanmelden voor een vrijblijvende intake? Stuur een mail naar info@digilabflevoland.nl, bel 06 82 33 20 59, of kijk op www.digilabflevoland.nl.