Bedrijfsbezoek Urk Export in het kader van de Dag van de Ondernemer

🤝In het kader van de Dag van de Ondernemer zijn gemeentesecretaris Carla Swart, wethouder Freek Brouwer en wethouder Nathanaël Middelkoop op bedrijfsbezoek geweest bij Urk-Export.

🐟Dit jaar viert Urk-Export haar 60-jarig bestaan. Opgericht in 1963 voor de handel in verse vis maar daarnaast ook betrokken bij de ontwikkeling van een markt voor scholfilet. Heden ten dage voorziet Urk-Export groothandels en supermarkten internationaal van visproducten. Het vers- en diepvriesassortiment is breed opgezet om iedere klant van de beste producten te voorzien. Het streven van Urk-Export is om binnen 24 uur kwalitatieve visproducten te leveren in heel Europa.

⚫In de jaren 2020-2021 is Urk-Export uitgebreid met een nieuwe inpakhal en een moderne zalmfileermachine. Hierdoor is de productiecapaciteit flink verhoogd.

❄Verdere toekomstplannen zijn door Peter Schrijver, Klaas Schrijver en Kees Korf tijdens het bezoek toegelicht. Door het aanschaffen van het naastgelegen pand kan verder uitgebouwd worden aan de koelcel ruimte die het bedrijf nodig heeft om aan de vraag van de klant te blijven voldoen. Dit versterkt de positie van Urk-Export als totaalleverancier op het gebied van visverwerking.

💐Peter Schrijver, Klaas Schrijver en Kees Korf hartelijk bedankt voor het warme ontvangst!