Energie besparen is niet moeilijk! Zelfs de kleinste maatregelen kunnen effectief zijn en hoeven niet veel te kosten. Met de energiescan van Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) krijgt u een volledige inventarisatie van al uw energiebesparingsmogelijkheden wat de basis is voor een verduurzamingsplan. Makkelijk geld én energie besparen ligt binnen handbereik!

Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) is een initiatief van de provincie Flevoland dat helpt bij de voorbereiding, realisatie en financiering van duurzame energie en energiebesparings-projecten. Met de EEF energiescan wil de stichting zoveel mogelijk ondernemers, (sport)verenigingen, scholen, energiecoöperaties en andere instellingen in Flevoland helpen met het inzichtelijk maken van hun energieverbruik én zorgen voor een fikse besparing.

De EEF energiescan:

  • geeft inzicht in uw huidige energieverbruik;
  • laat zien wat u kunt besparen;
  • houdt rekening met uw comfortwensen;
  • laat zien hoe gemakkelijk u uw investering terugverdient;
  • is het begin van een verduurzamingsplan; waarmee EEF u kan helpen realiseren.

Lagere energiekosten? EEF helpt u gemiddeld 23% te besparen!

Doe de scan!

Wilt u inzicht krijgen in uw huidige energieverbruik en bent u benieuwd wat u kunt besparen? Laat dan uw gegevens achter op www.eef-flevoland.nl/energiescan of neem (vrijblijvend) contact op met een van de adviseurs van EEF via 085 4000 300 of door te mailen naar info@eef-flevoland.nl.

EEF is er voor élke uitdaging richting een duurzamer Flevoland!

www.eef-flevoland.nl