Bouw & Infra

De Commissie Bouw en Infra, bestaande uit Hein Coenen (Voorzitter), Auke van Slooten, Kees Heutink, Klaas Tol, Jacob Bakker en Hendrik Hagedoorn Weerstand, speelt een essentiële rol in het bevorderen en ondersteunen van ondernemers in de bouw- en infrastructuursector op Urk. Deze toegewijde commissie heeft een breed scala aan taken die zich richten op de belangen van (onder)aannemers en de sector als geheel.

De commissie richt zich ook op parkmanagement, groenonderhoud en wegen, evenals het bevorderen van de ontwikkeling van glasvezel en breedbandverbindingen om de sector te ondersteunen. Ze volgt de ontwikkelingen op het gebied van ontsluiting en wegwerkzaamheden op de voet en speelt een rol in beveiligingskwesties.

Naast deze taken volgt de Commissie Bouw en Infra politieke ontwikkelingen nauwgezet en ondersteunt ze de lokale ondernemers door netwerkmogelijkheden, samenwerkingen en andere initiatieven. Ze is een waardevolle schakel in het bevorderen van groei en welvaart in de bouw- en infrastructuursector. De Commissie Bouw en Infra van de BKU onderhoudt nauw contact met de gemeente en provincie en zorgt voor een soepele samenwerking tussen alle betrokken partijen in de lokale sector.

BKU commissie Bouw & Infra:
Voorzitter: Hein Coenen
Leden: Jacob Bakker, Klaas Tol, Auke van Slooten, Hendrik Hagedoorn Weerstand, Kees Heutink
› Belangen (onder)aannemers / Contact aannemersvereniging
› Contacten met de gemeente/provincie
› Parkmanagement, groenonderhoud en wegen
› Glasvezel / breedband
› Ontsluiting / wegwerkzaamheden
› Beveiliging
› Politieke ontwikkelingen volgen