Bedrijvenkring Urk is partner van Kennispoort Regio Zwolle. Samen werken wij aan een concurrerende en ondernemende Regio Zwolle door innovatie en vernieuwing te stimuleren. Een uitgelezen  moment om innovatie en ondernemerschap in de Regio Zwolle te ervaren is de Cross-over Innovation Challenge (XIC): hét innovatiecongres van de Regio Zwolle welke plaatsvindt op 1 juni 2016!

Wat kunt u verwachten?

Kansrijke innovatieve ideeën, sprekers en veel inspiratie. U kunt het allemaal verwachten van een bezoek aan het innovatiecongres van de Regio Zwolle. Het congres biedt de mogelijkheid om te leren van regionale bedrijven en nieuwe inspiratie op te doen. Spreek met ondernemers die de stap durven zetten in een andere branche. Een ‘simpele’ oplossing in de ene branche kan een revolutie in een andere branche betekenen: juist daarom zijn ‘cross-overs’ belangrijk voor innovatie!

Programma

De Cross-over Innovation Challenge vindt op 1 juni 2016 plaats in het IJsseldelta Center. Een congres met een programma gevuld met kansrijke innovaties en sprekers als Simon Visser (Poly-Ned, het Steenwijker bedrijf dat o.a. textielarchitectuur van Olympische stadions verzorgde). Neuropsycholoog Erik Scherder (o.a. bekend van DWDD University) neemt je mee in de wetenschap. Welke invloed heeft ons brein op creativiteit? Ook geven aansprekende regionale ondernemers tijdens inspiratiesessies inzicht in hun innovatieproces en wordt de cross-over innovatieaward van de Regio Zwolle uitgereikt. Heeft u financieringsvragen? Ook dan kunt u terecht op het XIC 2016!

Exclusief diner

Na afloop van dit congres staat er voor een geselecteerd gezelschap een tafel op de middenstip van het IJsseldelta stadion van PEC Zwolle.* Wellicht ben je straks één van de vijf mensen die aan mag schuiven bij het diner op deze unieke locatie. Maak kans om aan te schuiven, door je vroegtijdig in te schrijven. Meld je vóór 10 mei aan voor het congres en maak kans op het exclusieve diner. De winnaars krijgen in de week van 16-22 mei persoonlijk bericht.

*Onder voorbehoud van o.a. het weer, anders op een andere unieke locatie binnen het stadion.

Organisatie

Het XIC 2016 is een initiatief van Kennispoort Regio Zwolle, Polymer Science Park, het Health Innovation Park en het Agri&Food Innovatiecluster. Zij werken gezamenlijk aan het versterken van de regionale economie door ondernemers en instellingen te ondersteunen op het gebied van innovatie. Het partnerschap van Bedrijvenkring Urk en Kennispoort Regio Zwolle vormt een motor onder deze ambitie. Door het samenwerkingsverband  is het voor onze leden eenvoudiger om met een innovatieadviseur van Kennispoort in contact te komen.

Aanmelden

Bekijk het programma van XIC 2016 en meld je aan via www.crossoverinnovationchallenge.nl

Bekijk hier de promotiefilm: