Het jaar is nog niet om maar dat het een bijzonder jaar is, dat is zeker. Corona heeft onze wereld op zijn kop gezet. Als ondernemers moeten de meesten van ons alle zeilen bijzetten om dit jaar zonder – of met heel weinig – kleerscheuren door te komen. Dat vergt veel van je ondernemerschap, je creativiteit. Je moet het opeens anders gaan doen, want die 1,5 meter! Dit maakt dat de Onderneming van het Jaar 2020 ook een bijzondere editie wordt.

We gaan op zoek naar de ondernemer die onder deze bijzondere omstandigheden laat zien een topondernemer te zijn. Die mogelijkheden zag toen het tegen ging zitten. Die snel omschakelde en zijn bedrijf wist aan te passen aan de nieuwe omstandigheden. Flexibel, creatief, doorzetter, lef, snel schakelen, doortastend. Het zijn zo wat eigenschappen die hierbij om de hoek komen kijken.

Ken jij ondernemers die dat dit jaar laten zien? Laat het ons weten, stuur een email met de naam van het bedrijf en een korte onderbouwing naar info@bedrijvenkringurk.nl. De jury zal al die kandidaten beoordelen en uiteindelijk rolt daar de Ondernemer van het Jaar 2020 uit, de opvolger van Isoniq die afgelopen jaar deze eervolle prijs wist te winnen. 

Wanneer we de winnaar bekend gaan maken, dat moeten we nog even afwachten. Dat is uiteraard afhankelijk van het moment waarop de maatregelen zover zijn afgeschaald dat we weer op een gezellige manier bij elkaar kunnen komen.