Wilt u profiteren van de voordelen van zonnepanelen op uw dak, zónder dat u zelf hoeft te investeren? Of wilt u wel investeren in duurzame energie en hier een goed rendement op behalen?

Kom dan op woensdagavond 18 januari naar de startbijeenkomst van ‘Bult Zon’, het gezamenlijke zonne-energie project van de Bedrijvenkring Urk, Brands Fundraising & Consultancy, gemeente Urk en de Duurzame Energie- en Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland (DE-on).

Met dit project maken wij zonne-energie aantrekkelijk voor u als dakeigenaar, door u volledig te ontzorgen. Het project richt zich op (bedrijfs)daken met een oppervlak van 150 m2 of groter, bij voorkeur met een grootverbruik-aansluiting.

Datum: woensdag 18 januari
Locatie: Gemeentehuis Urk
Aanvangstijd: 19.30

Aanmelden kan door een email te sturen naar info@deonflevoland.nl, onder vermelding van ‘Startbijeenkomst Bult Zon’, met daarin uw naam en contactgegevens.

Heeft u wel interesse in het project, maar kunt u niet aanwezig zijn bij de startbijeenkomst? Neem dan contact op met Rik Roskam van DE-on, telefoonnummer: 085 4000 300.