Na drie avonden sporten door 25 teams is het uiteindelijk vishandel G. Koffeman geworden dat het Art Groep Sporttoernooi van de BKU heeft gewonnen. Het team werd vierde en vijfde bij respectievelijk het voetbal en beachvolleybal en gedeeld tweede bij de verrassingssport, dat dit jaar bestond uit een estafette waarbij in ploegjes van drie personen gelopen en twee personen op de MTB door het bos gefietst moest worden.

Tweede werd Visco dat sterk begon met een tweede en derde plek bij het voetbal en volleybal, maar moest een flinke steek laten op de derde avond. Dayseaday eindigde in punten gelijk met Korf Vis, maar door een iets betere prestatie op de derde avond mocht Dayseaday de derde prijs mee naar huis nemen, de zoveelste trofee op het sporttoernooi.

De activiteitencommissie van de BKU kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi. Het was prachtig weer tijdens het 7×7 op de hobbyvelden, maar het beachvolleybal moest een week later uitgesteld worden vanwege het noodweer die dag. Die week later was het ook nog spannend, het regende en in de verte kwam het onweer over het IJsselmeer richting Urk. De wedstrijden werden iets ingekort, waardoor er op tijd gestopt kon worden.

Op camping ’t Urkerbos vond de verrassingssport plaats, met aansluitend een gezellige en heerlijke barbecue waarop ook de prijsuitreiking plaatsvond. ’s Morgens regende het flink, waardoor het bos een perfecte ondergrond kreeg voor de mountainbikers die per team door een man en vrouw afgelegd werden. Het lopen werd in drietallen gedaan, met minimaal één vrouw.

Opvallend was dat er toch aardig wat bedrijven waren die niet echt als team het parcours aflegden en collega’s aan hun lot overlieten… Over teambuilding gesproken 😉