Het sporttoernooi van de BKU is niet meer weg te denken van de agenda. Ieder jaar weer staan de bedrijven met hun personeelsleden te trappelen om deel te mogen nemen. Ook dit jaar werd het weer een groot succes, met Visco als terechte winnaar.

Het sporttoernooi kende ook dit jaar weer een succesvol verloop. Dit keer was het basketball uit het programma geschrapt. Met 21 ploegen werd er één avond 7 x 7 gevoetbald op de hobbyvelden. Het was mooi voetbalweer waarin Visco de basis legde voor de prolongatie van de titel. Baarssen en Dayseaday deden wat ze konden, maar wisten Visco niet van de overwinning af te houden. Ook de estafette bleek een gouden greep (gewonnen door Baarssen). Het was een gezellige boel op camping ’t Urkerbos, waarvoor we de familie Schekman hartelijk danken. De sporters werden goed in de watten gelegd, overal was aan gedacht, zelfs een finishboog. Reden voor de organisatie om nu al na te denken over weer een nieuwe sportactiviteit vanaf de camping in 2014.

Uiteindelijk leek er bijna nog een verrassing in het volleybal te komen. Klif18/Schol wisten het Visco bijzonder lastig te maken, maar uiteindelijk konden Mazereeuw en consorten opgelucht ademhalen en trokken ze toch aan het langste eind. Baarssen en Dayseaday kwamen in het volleybal tekort om het Visco nog echt moeilijk te maken, waardoor het een bekeken zaak was. Visco werd wederom kampioen en Visscher Seafood werd door de  teamcaptains verkozen tot Sportiefste Ploeg.

Klik hier voor enkele foto’s.