Rijkswaterstaat voert van donderdag 28 augustus 22.00 uur tot vrijdag 29 augustus 05.00 uur asfalteerwerkzaamheden uit op de A6 bij knooppunt Emmeloord. De A6 is dan bij het knooppunt afgesloten in de richting van Lemmer. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd van ongeveer 10 minuten.

Het verkeer richting Lemmer volgt bij knooppunt Emmeloord de N50 en keert bij aansluiting Ens om vervolgens bij Emmeloord de A6 weer op te pakken richting Lemmer. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroute aan.

Overige werkzaamheden

Ook vinden er wegwerkzaamheden plaats van donderdag 28 augustus tot zaterdag 30 augustus in de nachtelijke uren (21.00 uur tot 06.00 uur) op de A6 tussen knooppunt Almere en Almere Haven in de richting van Amsterdam; en van donderdag 28 augustus op vrijdag 29 augustus (18.30 uur tot 06.00 uur) op de A27 tussen knooppunt Almere en de Stichtse Brug in de richting van Utrecht. Tijdens deze werkzaamheden zijn er minder rijstroken beschikbaar. Het verkeer wordt met aangepaste snelheid langs de werkzaamheden geleid.

Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer informatie

Voor een overzicht van de werkzaamheden kunt u kijken op www.VanAnaarBeter.nl of de VanAnaarBeter app.

Informatie is ook verkrijgbaar via het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat 0800-8002