Namens het Urker bedrijfsleven heeft voorzitter Louwe Kramer van de BKU een paasontbijt aangeboden aan de bewoners en het personeel van Talma, Talma Haven, Kompas en Het Dok. 

“We willen op deze manier laten zien dat we grote waardering hebben voor de tomeloze inzet van het verzorgend personeel in onze zorginstellingen. De bewoners willen we bemoedigen in deze moeilijke tijden door middel van een paasgroet en een heerlijk paasontbijt op Eerste Paasdag. We denken aan jullie”, aldus Louwe Kramer.

Directeur Wilfred Muller en keuken-chef Erwin Emst waren blij verrast met dit mooie gebaar. “Het zijn moeilijke tijden en het is echt heel zwaar voor onze bewoners en het personeel. We waarderen het enorm dat er door het Urker bedrijfsleven op deze manier een blijk van waardering wordt gegeven”, aldus Wilfred Muller.

Zaterdagmorgen kregen personeel en bewoners al een zakje met chocolade-paaseitjes met een paasgroet, waarin ze werd verteld dat het paasontbijt op Eerste Paasdag mogelijk werd gemaakt door het Urker bedrijfsleven. En er stond nog een mooi bloemetje op tafel in de verschillende huiskamers om het allemaal nog wat meer op te fleuren.