De BKU nodigt haar leden weer uit voor de Jaarvergadering, die mede mogelijk wordt gemaakt door Level 1 Uitzendbureau. Op donderdag 21 april ontvangen wij u vanaf 18.30 uur in De Koningshof, waar het een bijzondere avond belooft te worden, met een enerverend verhaal van spreker Joseph Oubelkas.

Maar natuurlijk is er eerst het formele deel van de vergadering, met de verslagen, financiën en een bestuursverkiezing. Hiervoor worden u agenda en stukken in de loop van volgende week toegezonden.

Joseph Oubelkas: ‘Van lijden naar leiden’

Studeren, werken, liefde, alles gaat Joseph voor de wind, maar dan gaat het mis. In december 2004 gebeurt er iets wat zijn comfortabele leven totaal op zijn kop zet. Iets wat blijkbaar iedereen zomaar kan overkomen. Een zakenreis naar Marokko loopt uit op een catastrofe met ongekende gevolgen… Hier zijn de boeken ‘400 brieven van mijn moeder’ en ‘Gezondheid, Liefde, Vrijheid’ uit ontstaan. Naast schrijver is Joseph Oubelkas ook spreker. Hij gaat in op het thema ‘Van lijden naar leiden’. Een indrukwekkend, mooi, heftig, moedig en inspirerend verhaal.

Het buffet (traditioneel aan het einde van de avond) pakken we dit keer anders aan. Bij binnenkomst een voorproefje, tijdens de pauze een hapjesbuffet, en tijdens het informele deel een hapje en drankje, daarmee hopen wij u culinair te vermaken.

U kunt zich aanmelden via deze link.