De gemeente Urk organiseert in samenwerking met de Bedrijfskring Urk een avond voor detailhandel Urk op dinsdag 25 maart. De bijeenkomst vindt plaats in De Koningshof en start om 19.30 uur.

In samenwerking met de winkeliersverenigingen werkt de gemeente onder leiding van adviesbureau Seinpost aan het detailhandelsbeleid voor de gemeente Urk. Het detailhandelsplan is op 25 maart nog niet vastgesteld, maar de belangrijkste thema´s en uitkomsten kunnen al wel met u gedeeld worden.

De retail is volop in beweging. De klant verandert, het winkelen ook en beleving wordt steeds belangrijker. De tijd dat de klant vanzelfsprekend naar uw winkel komt is definitief voorbij. Wat doet u om hierop in te spelen?  Met de komst van glasvezel zijn er weer nieuwe mogelijkheden voor klantenbinding voor u als winkelier en winkeliersverenigingen.

Reden om stil te staan bij al deze nieuwe ontwikkelingen en Inretail te vragen om hierover een presentatie te verzorgen.  Harry Bijl van Inretail zal inzage geven waar de kansen liggen, maar ook wat collega-ondernemers al in hebben gedaan voor hun toekomst en welke regionale ontwikkelingen gaande zijn. Zoals de ontwikkeling van de koopkracht- en klantenbinding in uw winkelgebied. Een avond vol met inspiratie voor een nieuwe aanpak.

De bijeenkomsten zijn speciaal bestemd voor  de winkeliers op Urk. De avond vindt plaats op dinsdagavond 25 maart in De Koningshof en start om 19.30 uur, om 19.00 uur is de zaal geopend.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.30 uur              Ontvangst

19.40 uur              Welkom door wethouder Louwe Post

19.45 uur              Seinpost Mathieu Vaessen

“Detailhandelsplan, de thema´s en  de eerste  uitkomsten”

Hoe nu verder?:  reactie BKU Detailhandelscommissie en Gemeente Urk

20.30 uur              Pauze

20.45 uur              Inretail, Harry Bijl

“Retail volop in beweging, bent u er klaar voor?”

21.30 uur              Napraten onder het genot van een hapje en drankje.

Opgeven voor deze avond kunt u doen via ondernemen@urk.nl