Meindert Kramer, van De Bolder, zit al weer 20 jaar in het vak. Eén van de boegbeelden van de Urker middenstand. Een ondernemer die zich het vuur uit de sloffen loopt, niet alleen voor zijn eigen zaak, maar ook voor die van anderen. Een middenstander die met de titel Middenstander van het Jaar ook niet voor het eerst een leuke trofee mee naar huis neemt. Meindert is het ook wel een beetje gewend om in de schijnwerpers te staan. En dat verdient hij, maar dat bracht zijn werk ook wel een beetje met zich mee!

Meindert kiest er voor om het de komende tijd wat rustiger aan te gaan doen… Maar wat is rustig aan als je lange dagen moet maken om het je klanten naar de zin te maken. Deze ondernemer weet precies wat een Urker lekker vindt. Een Urker houdt van lekker eten, en van kwaliteit. Daar weet De Bolder al jarenlang perfect op in te spelen met nieuwe producten, terwijl ook de presentatie van die producten alle aandacht krijgt. Dat is waarmee Meindert zich zo goed weet te onderscheiden.

Meindert wordt niet alleen geëerd vanwege zijn verdienstelijk ondernemerschap, ook vanwege het vele werk dat hij voor de Urker middenstand en Urk in het algemeen heeft betekend.

BKU | BOLDER V1 from Alpha Producties on Vimeo.