Uw gezondheid en van uw werknemers vinden wij belangrijk. Daarom hebben Bedrijven Kring Urk  en Zilveren Kruis goede afspraken gemaakt over de zorgverzekering. Zo kunnen we u, uw werknemers en de gezinsleden een goede zorgverzekering bieden met 7,5% korting op de basisverzekering en 10%  korting op de aanvullende verzekeringen.

Ook voor de werkgever
Voor u als aangesloten werkgever bij de BKU bieden we vanaf 2016 iets extra’s: wachtlijstbemiddeling.
Dat betekent dat uw werknemer in 7 van de 10 gevallen sneller kan worden geholpen. Dat betekent voor uw werknemer dat de klachten snel worden verholpen en dus  sneller aan het werk is. Dat scheelt ook in de verzuimkosten. Om een goed procedureverloop te garanderen is van belang dat de werkgever een verzoek aanmeldt via het secretariaat van Releva (0512 570250).

Basis Plus Module dekt onverwachte zorg

Om te voorkomen dat u hoge kosten uit eigen zak moet betalen, introduceerde Zilveren Kruis in 2015 de Basis Plus Module. Deze slimme uitbreiding maakt uw basisverzekering net iets completer. Met deze Basis Plus Module bent u voor € 3,56  (2015)  per maand verzekerd voor onverwacht hoge kosten. Dit bedrag is inclusief uw collectiviteitkorting.

Uw tandartsverzekering  met een nieuwe dekking

Nieuw! Met de Aanvullend Tand Basis krijgt u: elk jaar 2 controles en 15 minuten gebitsreiniging bij uw tandarts of mondhygiënist. Of 1 keer controle en 25 minuten gebitsreiniging.

Daarnaast vergoeden we ook de kosten van het vullen van een klein gaatje of het trekken van een kies.  Liever meer verzekeren? Kies dan een van de andere tandartsverzekeringen.

 Profiteer van voordelen

Bedrijven Kring Urk heeft met Zilveren Kruis afspraken gemaakt over een collectieve zorgverzekering. Daarmee profiteert u van korting op uw basisverzekering en aanvullende verzekeringen.

Voordelen op een rij:

  1. 7,5% korting op Basis en 10% korting op Aanvullend
  2. Ruime keuze in zorgverleners vanaf Basis Zeker
  3. Maak uw basisverzekering compleet met de Basis Plus Module
  4. Regel veel zaken online met Mijn Zilveren Kruis

Bereken uw premie en sluit af

U bepaalt welke verzekering het beste bij u past en daarmee ook hoeveel premie u betaalt. Op www.zk.nl   berekent u eenvoudig uw premie. U vindt daar ook alle informatie over de vergoedingen.

Heeft u nog geen collectieve zorgverzekering via Bedrijven Kring Urk?

U kunt ook contact opnemen met uw accountmanager Jan Blokzijl,  Jan.Blokzijl@zilverenkruis.nl en 06-53415058.  Contact op Urk: Bert Brouwer (Releva BV) 0527 687394, of secretariaat  0512 570250.

Tip: overstappen is eenvoudig. Zilveren Kruis zegt uw huidige verzekering op als u zich vóór 1 januari 2016 bij ons aanmeldt