De Bedrijvenkring Urk (BKU) wil graag de schijnwerpers richten op jonge (tot 40 jaar) en (eventueel) startende ondernemers op Urk. Met ‘Jong Ondernemen Urk’ (JOU) zet de BKU een belangrijke stap voor de groep jonge en startende ondernemers op Urk. Daarbij wordt de ervaring en expertise die binnen de BKU aanwezig is ruimschoots beschikbaar gesteld aan deze doelgroep.

Met JOU wil de BKU de jonge ondernemers een ‘podium’, coaching en een professioneel netwerk van experts aanbieden. Startende ondernemers worden gekoppeld aan een doorgewinterde mentor om zo nu en dan mee te sparren. Via een besloten LinkedIn-groep biedt BKU een netwerk van ervaren experts op verschillende terreinen van het ondernemerschap. Op deze manier wil de BKU de drempels verlagen voor jonge ondernemers om vragen te stellen. Ook voor de ervaren ondernemer onder de 40 jaar zijn er volop mogelijkheden binnen JOU.  

Ben jij geïnteresseerd in JOU en wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Meld je dan via onderstaand formulier aan voor de kick-off meeting op 16 juni waarbij JOU BKU wordt gelanceerd. Je bent van harte welkom vanaf 19:00 uur, de aanvang is 19:15 uur.

Voor aanmelden: KLIK HIER

Programma:

  • Verkiezing van de Starter van het Jaar
  • Lancering van JOU BKU
  • Meedenken over wat JOU BKU voor JOU moet betekenen
  • Netwerken met een hapje en een drankje
  • Inspirerende presentatie door JAN VAN SETTEN over het thema