De BKU heeft Kantoormanager 2.0 genomineerd als Starter van het Jaar. Tijdens het Flevopenningengala mag Kantoormanager daarom, als een van de zes genomineerde kandidaten, een flitsende starterspitch houden ten overstaan van ondernemend Flevoland.

Het gala wordt gehouden op 22 maart 2013 in Emmeloord. Het is voor het eerst dit jaar dat er geen Flevopenning wordt uitgereikt aan de Starter van het Jaar. In plaats daarvan mogen de zes genomineerde starters dus een Starterspitch houden tijdens het gala, waarna het publiek de winnaar kiest.

Kantoormanager 2.0 is een mooi voorbeeld van jong ondernemerschap dat op tijd de bakens verzet in crisistijd. Het idee achter Kantoormanager is duidelijk: het bedrijf functioneert als kantoormanager, zodat bedrijven zich kunnen richten op hun core business. “Kantoormanager 2.0 is geboren uit Foppen Advies. Een goed officemanagement is daar altijd één van de succesfactoren geweest. Succes is iets om te delen. Daaruit is het idee ontstaan om van de overhead een zelfstandig bedrijf te maken. Dit is Kantoormanager 2.0 geworden,” aldus Willem Foppen (via kantoormanager 2.0).

De BKU wenst Kantoormanager 2.0 alle succes en rekent op een boeiende Starterspitch. Kaarten voor het Flevopenningengala zijn hier te bestellen.