Donderdagavond 20 april hield de BKU weer haar traditionele jaarvergadering in Irene. De avond was met zo’n 80 leden goed bezocht. Spreker na de pauze was Bas Hoorn die de leden voorhield hoe met goed timemanagement belangrijke en urgente werkzaamheden, zowel zakelijk als privé, het meest efficiënt uit te voeren, zonder onnodige stress of overuren.

Het was de laatste jaarvergadering waarin penningmeester Jaap Brink het financiële verslag presenteerde over 2016. Na zes jaar draagt hij het stokje over aan Kees Korf (Urk Export) die tevens de begroting voor 2017 presenteerde.

Glasvezel
Een primeurtje was er tijdens het jaarverslag dat André de Vries deed van de activiteiten over 2016. De BKU heeft al een aantal jaren de wens dat er betaalbaar glasvezel beschikbaar komt op het bedrijventerrein. Samen met de gemeente en Fiber Flevo werd daar een laatste inspanning voor gedaan. Dat heeft voldoende deelnemers opgeleverd, waardoor in augustus de schop de grond in kan om het glasvezel aan te leggen.

Natuurlijk was er ook ruim de tijd en gelegenheid om met elkaar te netwerken. De avond werd begonnen met een koud hapjesbuffet en in de pauze was er gelegenheid om van een warm buffet te genieten.