Als gemeente Urk willen wij graag weten of u tevreden bent over onze dienstverlening aan u als ondernemer? Uw mening telt! Daarom nodigen wij u uit om deel te nemen aan de nieuwe editie van het tweejaarlijkse onderzoek van MKB-Nederland naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland. Dit kost slechts vijf minuten van hun tijd.

Waarom meedoen?
Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, voor leefbare binnensteden, voor welvaart, enz. Daarom vinden wij het belangrijk om te weten of wij op de goede weg zitten of welke onderdelen van ons beleid volgens u beter kunnen. Krijgt u ‘waar voor uw geld’? Dit onderzoek geeft ons de noodzakelijke inzichten daarvoor. Zo proberen wij eraan bij te dragen dat u op een prettige en succesvolle manier kunt blijven ondernemen in onze gemeente. Tegelijkertijd dingen wij mee naar de prijs ‘MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland.’ Een titel die Urk met ere wil dragen. Dat betekent immers dat ons ondernemersklimaat op orde is.

Inhoud vragenlijst
Het onderzoek meet het ondernemersklimaat aan de hand van vier pijlers:
1. De dienstverlening van de gemeente aan ondernemers
2. Het imago van de gemeente
3. Communicatie en beleid van de gemeente
4. Beleving van gemeentelijke lasten

Doe mee vóór 22 oktober 2018!
Wilt u zo vriendelijk zijn om de vragenlijst uiterlijk 22 oktober 2018 in te vullen?

KLIK HIER OM AAN HET ONDERZOEK MEE TE DOEN

Uw antwoorden worden anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld.

Vragen?
Het onderzoek naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Lexnova. Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met de gemeente, via Sigrid Bijkerk 0527- 689868 of via ondernemen@urk.nl

Kijk voor meer informatie over het onderzoek op https://www.mkb.nl/MKBvriendelijkstegemeente.

Hartelijk bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Gemeente Urk / MKB-Nederland

(PS. Door een misverstand is voor de zomervakantie al een algemene oproep verstuurd. Dit onderzoek is op verzoek meer toegespitst op de Urker situatie. Daarom, als u al heeft meegedaan, gelieve dit nog een keer doen. Dank daarvoor.)