De aanleg van glasvezel in het buitengebied, en bedrijventerreinen NOP is inmiddels gestart. De bedrijventerreinen Kamperhoek en Zwolschehoek kunnen alsnog aansluiten bij de aanleg van glasvezel in het buitengebied. FiberFlevo heeft hiervoor samen met de BedrijvenKring Urk en de lokale ICT partijen een voorstel opgesteld. De gemeente Urk ondersteunt dit initiatief ook van harte, omdat dit het ondernemersklimaat op Urk sterk verbeterd. Het voorstel is alléén succesvol als tenminste 65 bedrijven meedoen. De eventuele aanleg van de Urker bedrijventerreinen staat gepland voor oplevering medio augustus 2017.

Wat moet u doen om aangesloten te worden?
Doordat we de deelname drempel verlaagd hebben, is het van belang dat u akkoord gaat met de nieuwe voorwaarden waarbij het vastrecht vastgesteld is op € 30,- p.mnd. en de éénmalige activatiekosten van € 1.250,00. Zo heeft u nog steeds vanaf € 63,00 p.mnd super snel glasvezel internet van 100 MB/s up- en download.
(vastrecht € 30,- p.mnd + Solcon glasvezel START € 33,05 p.mnd – voor meer rekenvoorbeelden zie www.fiberflevo.nl)

Sluitingsdatum
Het migratieformulier dient ingeleverd te zijn vóór 17 April 2017 om 12.00 uur. Hierna maken we de balans op of de bedrijventerreinen meegenomen worden in de aanleg. Op de website van FiberFlevo kunt u vinden hoeveel ondernemers meedoen met deze laatste kans op een glasvezelaansluiting.

U kunt het bijgevoegde formulier ondertekenen en retourneren per post of e-mail. Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met FiberFlevo via info@fiberflevo.nl of kijk op onze website voor meer informatie; www.fiberflevo.nl. U kunt ook bellen met 085-0405100.