Dinsdagavond 5 februari is de tweede netwerkbijeenkomst voor startende ondernemers in het gemeentehuis van Urk.

Tijdens deze bijeenkomst worden twee workshops aangeboden. Clickpulse geeft met ”Cickstart je website op Google” inzicht hoe je het beste gebruik kunt maken van een zoekmachine. Rinke Brands van Skrepr zal een presentatie geven hoe je “succesvol online” kunt zijn.

Dankzij ‘zoekmachine optimalisatie’ wordt uw website hoger in Google geplaatst. Hierdoor worden uw producten of diensten sneller en makkelijker gevonden door uw doelgroep. Maar hoe doe je dat? Ben je online wel zichtbaar en vindbaar? En wat als je website wel gevonden wordt maar bezoekers kopen niets of nemen zelfs geen contact met u op? Wat is daar de oorzaak van? Skrepr en Clickpulse nemen u deze avond online mee en geven u interactief adviezen over het optimale gebruik van uw website en het inzetten van de zoekmachine. Tijdens de pauze en na afloop van deze interactieve avond is er tijd om te netwerken.

De gemeente Urk wil graag dat (startende) ondernemers goed geïnformeerd worden en om die reden organiseert ze samen met de BKU netwerkbijeenkomsten voor (startende) ondernemers. Komend jaar  zijn er diverse bijeenkomsten die gericht zijn op het bevorderen van ondernemerschap en op het stimuleren van (startende) ondernemers. Mocht u op de hoogte gehouden willen worden van de activiteiten, dan is een e-mailbericht naar j.pasterkamp@urk.nl voldoende.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Ondernemers of mensen die overwegen een bedrijf te beginnen, zijn welkom. De organisatie is in handen van de gemeente Urk en de Bedrijvenkring Urk (BKU). Aanmelden kan door een bericht te sturen naar j.pasterkamp@urk.nl