Speciaal voor onze leden hebben we afspraken gemaakt met Zilveren Kruis Achmea, in samenwerking met Ontzorgdesk. Als lid van de Bedrijvenkring Urk kunt u uw medewerkers een collectieve zorgverzekering aanbieden. Zij krijgen dan elke maand korting op hun zorgverzekering.

Collectieve zorgverzekering

Als u uw medewerkers een collectieve zorgverzekering wilt aanbieden, kunt u de collectiviteit van Bedrijvenkring Urk gebruiken. U en uw medewerkers profiteren dan van kortingen op de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van Zilveren Kruis. Voor u als werkgever brengt dit geen extra kosten met zich mee. Daarbij vormt zo’n collectieve zorgregeling een mooie aanvulling op uw arbeidsvoorwaarden.

Voordelen

  • Premiekortingen op basisverzekering, aanvullende verzekering, en tandartsverzekering
  • De collectieve zorgverzekering is een goede aanvulling op uw arbeidsvoorwaarden.
  • Gezinsleden van uw medewerkers profiteren mee van het voordeel op de premie.
  • Als u of uw medewerkers een aanvullende verzekering hebben, bestaat mogelijk recht op extra aanvullende vergoedingen

Meer informatie

Wilt u gebruik maken van branchekorting op de collectieve zorgverzekering? Klik dan hier. U kunt snel en gemakkelijk gebruikmaken van de korting door Bedrijvenkring Urk in te voeren op het aanvraagformulier.

Wilt u meer informatie over de collectieve zorgverzekering of wilt u hulp bij het informeren van uw medewerkers? Regel dit online, of bel met met Zilveren Kruis op (071) 364 19 55. Onze medewerkers zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 – 17.30 uur.
Of kijk op http://www.zilverenkruis.nl/bedrijven/MKB/.