Voor het uitlezen van uw energiemeters heeft u een contract met een meetbedrijf. Maar wist u ook dat u zelf uw meetbedrijf mag kiezen voor uw grootverbruik aansluitingen? Het meetbedrijf haalt uw meterstanden op en controleert deze. De gegevens worden doorgegeven aan uw netbeheerder en leverancier, zodat zij de juiste facturen kunnen maken. De BKU heeft hiervoor een aanbieding afgesproken met het bedrijf EBATECH – onderdeel van NUON – die wij aan u als grootverbruiker aan mogen bieden. U bent vrij om hier gebruik van te maken.

Ebatech levert gecertificeerde meetdiensten van uitstekende kwaliteit tegen een scherp tarief, waardoor een significante besparing mogelijk is op uw huidige kosten die u nu hiervoor bij uw netbeheerder maakt. Daarnaast krijgen de meetdata voor u meerwaarde, doordat wij deze via onze energiemanagement website aanbieden. Hiermee krijgt u inzicht over het energieverbruik per kwartier van de voorgaande dagen, weken en maanden, en krijgt u inzicht over het maximale verbruik over de gekozen periode. Dit laatste kan u helpen bij het aanpassen van het gecontracteerd vermogen.

Ebatech is door Tennet gecertificeerd als meetbedrijf en kan u voorzien van comptabele metingen voor elektriciteit en gas. Hiermee krijgt u meer inzicht in en controle over uw energiestromen. Met de meetdata die uw energieleverancier gebruikt voor facturatie krijgt u de mogelijkheid om uw energieverbruik te optimaliseren en op deze manier uw energiekosten te reduceren.

Als u voor Ebatech als meetbedrijf kiest, biedt dat de volgende voordelen:

– betrouwbare, klantgerichte en flexibele dienstverlening;
– een concurrerend tarief ten opzichte van de meetbedrijven van de netbeheerders;
– overzicht van uw meetdiensten en de bijbehorende kosten;
– online toegang tot al uw meetdata via onze website.

Voor de leden van de BKU biedt Ebatech de meetdiensten tegen een zeer scherp tarief.

– Elektriciteitsmeting (> 3×80 A, < 1 MW): EUR 41,80 per maand
– Gasmeting (G40-G100, G2C profiel): EUR 54,30 per maand

Er worden geen eenmalige kosten gerekend voor de installatie en voor toegang tot uw meetdata via onze energiemanagement website.

Wilt u zich gebruik maken van deze aanbieding, dan kunt u bij het secretariaat van de BKU een opdrachtformulier aanvragen, met bijbehorende informatie.

Heeft u vragen over dit voorstel dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Mark Massier van Ebatech:

Mark Massier | Manager Meten & Monitoring | Ingenieursbureau Ebatech BV | KvK 33289054 | Part of Nuon Energy NV | Hoekenrode 8, 1102 BR Amsterdam Zuidoost | Postbus 12149, 1100 AC Amsterdam Zuidoost
T +31 6 52 40 02 26 | E m.massier@ebatech.nlwww.ebatech.nl