Twee keer per jaar organiseert de BKU een tripje voor haar leden. Even de boel de boel laden en met ondernemers onder elkaar er op uit. Deze zomer gaat het naar Amsterdam en Zandvoort. Wie nog zin heeft om mee te gaan kan zich nog aanmelden bij het secretariaat.

Het vertrek is donderdag 19 juni om 11.30 uur vanaf het haventerrein, vanwaar het met de bus richting het Joods Historisch Museum in Amsterdam gaat. Daar wordt een eenvoudige lunch geserveerd in het museumrestaurant. Daarna wordt onder leiding van enkele gidsen een rondwandeling gemaakt door de oude Joodse buurt van Amsterdam.

Om 14. 30 uur vertrekken we met de bus richting het strand van Zandvoort. Daar is beachclub ‘The Spot’ onze uitvalsbasis voor een spannende en uitdagende teamactiviteit in de duinen en het centrum van Zandvoort. Deze activiteit is ontwikkeld voor alle leeftijden en fysieke condities, dus voor ieder wat wils.

Een BKU-uitje is geen BKU-uitje als er ook niet ergens lekker wordt gegeten. En medio juni in Zandvoort zijn, dan zou je mogen verwachten dat het dan ook mooi barbecueweer zal zijn. Dus, de mensen van ‘The Spot’ zullen de BKU-leden een heerlijk barbecuebuffet voorschotelen, aan het strand van Zandvoort.

Rond een uur of 21.00 uur hopen we weer richting Urk te gaan. De kosten voor dit uitje bedragen 65 euro per persoon, ex btw. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@bedrijvenkringurk.nl met vermelding van het rekeningnummer waarop wij de kosten voor deelname eenmalig kunnen incasseren. Zo lang de bus nog niet vol is kan er nog worden aangemeld, maar vol=vol.