Zoals u al heeft vernomen, heeft FiberFlevo plannen om het buitengebied en de industrieterreinen van de gemeenten Urk en Noordoostpolder te voorzien van een glasvezelnetwerk. Het aanleggen van een glasvezelnetwerk kan ervoor zorgen dat niet alleen de dorpskernen, maar voortaan ook de buitenwegen en aanliggende industrieterreinen gebruik kunnen maken van snel internet. Om de bewoners en ondernemers goed te kunnen informeren, organiseert FiberFlevo informatiebijeenkomsten; in elk dorp één.

Graag nodigen we u uit voor de informatiebijeenkomst van FiberFlevo op Urk, die plaatsvindt op woensdag 11 mei 2016 van 19.30 uur – 21.30 uur in Zalencentrum Irene te Urk

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden met glasvezel en wat een glasvezelverbinding voor u en/of uw bedrijf kan betekenen. Ook worden de kosten toegelicht. Natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen. Dienstaanbieder Solcon is aanwezig om vragen over de pakketten te beantwoorden.

Het programma van de avond is:

19.30 uur        Inloop
20.00 uur        Opening door wethouder
Presentatie ‘Glasvezel voor het buitengebied van de Noordoostpolder’
21.00 uur        Mogelijkheid om vragen te stellen
21.30 uur        Afsluiting met een drankje

Kunt u die avond niet of heeft u voor die tijd vragen? Neem dan gerust contact op met FiberFlevo door te bellen naar 085 – 0405100 of door een bericht te sturen naar info@fiberflevo.nl.

Graag tot woensdag 11 mei.