Als BKU hebben we de afgelopen tijd samen opgetrokken met de Aannemersvereniging rondom de aanbesteding van de Zeeheldenwijk. We hielden onder andere een enquête over de mate van afhankelijkheid van die aanbesteding, en het belang voor de toekomst van de Urker bouwbedrijven, zowel primaire bouw, als aanverwante sectoren. Daaruit hebben we samen geconcludeerd dat het zinvol is om met elkaar eens na te denken over de toekomst van de Urker bouwsector. Dat willen we doen tijdens een discussieavond op woensdag 1 juni in Irene. U bent bij deze van harte uitgenodigd. Neem gerust collega’s mee die nog geen lid zijn!

De leiding is deze avond in handen van Marjet Rutten, die haar sporen verdiend heeft in de bouwwereld. Ze is bovendien deskundig op het gebied van industrialisatie in de bouw, wat ook een thema zal zijn deze avond. Zei zal onafhankelijk en open de discussie leiden, zodat de avond op een positieve en constructieve manier verloopt. Doel is om naderhand met elkaar te zeggen dat de avond ons als Urker bouwsector iets waardevols heeft opgeleverd waarmee we de toekomst tegemoet kunnen. 

Het programma staat goed op de rails en er zijn twee sprekers vastgelegd die ieder een thema zullen inleiden: Wilfred Muller van Talma Urk (over professioneel opdrachtgeverschap) en Paul Kuipers van Bouwend Nederland (over de Wet Kwalitiet Borging). 

Iedereen is van harte welkom, bouwvakker, zzp-er, schilder, installateur, tapijtlegger, woninginrichter, zowel leden als niet-leden van de BKU. 

Locatie: Het Irene
Inloop: 19.15 uur
Aanvang 19.30 uur

Tussendoor en na afloop is er een hapje en een drankje en gelegenheid om met elkaar te netwerken. Graag aanmelden in verband met de catering!

Voor aanmelden: KLIK HIER