Activiteiten

De activiteitencommissie van de BKU, bestaande uit Roelof Jonkers (voorzitter), Jan Marten Mazereeuw, Jan Jongman, Jaap Oost en Hassan Hajji, is toegewijd aan het creëren van waardevolle en gedenkwaardige evenementen voor onze leden en de bredere zakelijke gemeenschap.

Van netwerk evenementen tot het spannende jaarlijkse sporttoernooi, de activiteitencommissie brengt mensen samen en bevordert zakelijke interactie en samenwerking. Deze evenementen bieden niet alleen gelegenheid om te netwerken, maar ook om ideeën uit te wisselen en de zakelijke horizon te verbreden.

Jaarvergaderingen vormen een belangrijk moment waarop de leden samenkomen om de koers van de vereniging te bepalen, successen te vieren en nieuwe doelen te stellen. De activiteitencommissie speelt een cruciale rol in het organiseren en coördineren van deze vergaderingen.

Bovendien verzorgt de commissie informatieve avonden waar leden worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en zakelijke trends. Deze sessies zijn van onschatbare waarde voor het vergroten van kennis en het stimuleren van groei. De activiteitencommissie is de drijvende kracht achter de bruisende gemeenschap van de BKU en blijft streven naar het creëren van hoogwaardige evenementen en mogelijkheden voor haar leden. Samenwerking, innovatie en verbinding staan centraal in alles wat ze doen.

BKU commissie Activiteiten:
Voorzitter: Roelof Jonkers
Leden: Jan Marten Mazereeuw, Jaap Oost, Hassan Hajji, Jan Jongman
› Netste bedrijf van Urk / Schoonmaakdag
› Ondernemer van het Jaar (i.s.m. leden BKU)
› Flevopenningen
› Invulling ledenvergaderingen / Informeel