Ben jij op zoek naar nuttige informatie en handvatten waar je direct mee aan de slag kunt? Ben jij benieuwd naar de ervaringen van andere ondernemers? En wil jij weten welke partijen jou kunnen ondersteunen bij de digitalisering van jouw bedrijf? Neem dan op 12 december deel aan ‘Digital Innovation Buzz’ in Almere! https://lnkd.in/eUfhXTVG

Er zijn voor jou veel kansen en mogelijkheden op het gebied van digitalisering. Het is niet alleen belangrijk alsย versnellerย voor de verschillende maatschappelijke uitdagingen en transities, maar ook om zelf met jouw bedrijf verder te groeien. Om jou als ondernemer hierbij te ondersteunen organiseert Horizon Flevoland samen met de Green Innovation Hub op 12 december een event gericht op digitalisering.

Tijdens een kort programma nemen o.a. Cornรฉ Kocks, Erwin van Eijden (EDIH Digital Hub Noordwest), Arend Jan Te Velde en Reno Gijsbers jou mee in de wereld van digitalisering, technologie, data,ย precisielandbouw en kunstmatige intelligentie. Na het plenaire programma, panelgesprek enย een interactieve sessie, is er de mogelijkheid om met een hapje en een drankje het gesprek met elkaar aan te gaan.

hashtagFlevoland hashtagdigitalisering hashtaginnovatie hashtagAI