15 november: Inspiratiesessie Gezonde Werkvloer

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 15/11/2018
14:30 - 17:00

Categorieën


Op donderdag 15 november van 14.30 – 17.00 uur organiseert Sportservice Flevoland in samenwerking met de Rabobank Flevoland en JOGG-Gemeenten Lelystad en Dronten een inspiratiesessie: Gezonde Werkvloer.

Wilt u zich inzetten voor de vitaliteit van uw medewerkers/collega’s? Vitale werknemers zijn energiek, gelukkig, goed inzetbaar en over het algemeen minder ziek. Gunstig voor werkgever én werknemer. Maar waar begint u? En, hoe doet u dat zonder dat uw medewerkers het als bemoeizuchtig ervaren? Vitaal gedrag bestaat uit meerdere onderdelen. Gezonde voeding en voldoende bewegen zijn onderwerpen waar mensen snel aan denken. Maar vitaliteit gaat verder dan dat. Een gezonde werk/privé verhouding en het blijven uitdagen van uw medewerkers speelt ook een belangrijke rol.

Tijdens de inspiratiesessie vertellen Flevolandse bedrijven hoe zij met vitaliteit aan de slag zijn gegaan, over wat werkt en wat soms ook lastiger is. Daarnaast zijn er netwerkmomenten waarop u kennis en ervaringen met andere bedrijven uit kunt wisselen.

De inspiratiesessie vindt plaats bij Rabobank Flevoland, het Ravelijn 50 in Lelystad.

VOOR MEER INFORMATIE EN AANMELDEN, KLIK HIER!